De eenvoudigste manier voor een prachtig gazon

Honda Robot Grasmaaiers

Ons assortiment robotmaaiers is volledig autonoom en maait zelfstandig gazonoppervlakten van 400 m2 tot 4000 m2. Dankzij een combinatie van innovatieve en intelligente technologieën zorgt Miimo het hele jaar door voor een gezond, perfect onderhouden gazon. Onze intelligente robotmaaiers beschikken over een groot aantal functies die voor een gazon zorgen waar uw buren jaloers op zullen zijn, ongeacht de grootte of vorm van uw tuin.

Tevens zijn wij distributeur voor de Benelux van de 600MH kabellegmachine. De meest veelzijdige kabellegger ooit!

Wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op.

Maaioppervlaktes tot
4.000m²
In controle
MII-Monitor App
Werkt met
Amazon Alexa

HRM 40-70

Maaioppervlakte tot 700m²

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van de Miimo-familie: Miimo HRM 40-70 is een intelligente robotmaaier die zich perfect leent voor kleinere gazons. Hij levert grootse maaiprestaties, is gemakkelijk instelbaar en heeft veel nieuwe kenmerken.

Meten en Maaien

Via een eenvoudig installatieproces in 4 stappen brengt u uw tuin in kaart en wordt de grootte berekend. Op basis hiervan stelt de robotmaaier een maaischema op rekening houdend met uw wensen. Miimo HRM 40-70 keert tijdig terug naar zijn oplaadstation en gaat vervolgens verder maaien op de plek waar hij gestopt was.

Neerzetten en Maaien

Dankzij de functie ‘Neerzetten en maaien’ maait Miimo HRM 40-70 nauwkeurige zones, bijvoorbeeld onder tuinmeubelen. U moet de robotmaaier alleen handmatig activeren, op het gazon plaatsen en Miimo doet de rest.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

HRM 310-520

Maaioppervlakte tot 3.000m²

U kunt erop vertrouwen dat onze indrukwekkend duurzame Miimo HRM310 en HRM520 zelfs onder de zwaarste omstandigheden hun werk doen. Ze navigeren veilig over obstakels, hellingen en hobbels en banen zich met gemak een weg door lang gras. Miimo’s scherpe messen mulchen het maaisel tijdens het maaien om zo voor een gezond, perfect gemaaid gazon te zorgen.

Autonome zorg

Onze Miimo-robotmaaiers zorgen echt voor zichzelf: als ze moeten worden opgeladen, gaan ze direct naar hun laadstation – zonder dat u hoeft in te grijpen. Als de accu weer vol is, gaan ze meteen weer aan het werk.

Zonemanagement

Met onze zonebeheertechnologie, kunt u precies bepalen wanneer en waar uw Miimo maait, zodat uw gazon van het ene tot het andere uiteinde piekfijn wordt bijgehouden.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

HRM 3000

Maaioppervlakte tot 4.000m²

De Honda HRM 3000 LIVE is een volautomatische maaier met een hele reeks indrukwekkende functies voor nog hogere prestaties en een nog nauwkeurigere bediening. Een maaier waarmee u kunt communiceren. De Miimo HRM 3000 LIVE neemt u al het werk uit handen.

Instelbare automatische maaihoogte

Met onze automatische maaihoogte-instelling maait Miimo uw gazon geleidelijk tot de hoogte die u via de smartphone-app hebt ingesteld.

GPS-tracking

Om er zeker van te zijn dat uw Miimo zich op een veilige plek bevindt en perfect presteert, kunt u uw maaier volgen via de Mii-Monitor app en een geofence instellen, zodat u een melding ontvangt als de maaier buiten dit afgebakende gebied komt.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Ik wil meer informatie over een: