Niet alleen slimme technologie, het is engineering for life.

Honda Grasmaaiers

Of u nu een groot of klein gazon hebt of een professional bent. Met een Honda grasmaaier beschikt u over de modernste technieken met verbluffende resultaten. Ons gamma bestaat uit elektrische accu grasmaaiers en brandstof maaiers met een ruime keuze aan intuïtieve functies. Wij hebben voor elk type gazon de perfecte maaier.

Wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op.

Soepel begin
Elektrische Start
Optimale omstandigheden
Automatische Choke
Nog nauwkeuriger
Smart Drive

IZY

Beter dan ooit

Het nieuwe gamma van de Honda IZY grasmaaiers werd volledig hertekend. Dankzij de nieuwe GCVx motoren is het maaien van het gazon een echte ontspanning geworden en zijn deze grasmaaiers bovendien bijzonder wendbaar en onderhoudsvriendelijk.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

IZY ON

Power zonder compromis

Ervaar het genoegen van Honda’s nieuwste generatie accugrasmaaiers. Met batterijtechnologie, compromisloze maaiprestaties en een robuuste constructie, zijn ze veruit favoriet voor een fraaier gazon.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

HRN

Professionele functies voor elke tuinier

Het HRN-assortiment is uitgerust met Smart Drive® snelheidsregeling, Versamow selectief mulchen en het beste opvangsysteem in zijn klasse. Het is gemakkelijker dan ooit om een professionele look te geven aan uw favoriete ruimte.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

HRX Benzine

Moeiteloze prestaties

De HRX-reeks is nog verder verbeterd. Dankzij de nieuwe GCV170- en GCV200-viertaktmotoren ervaart u soepele, controleerbare kracht via Variable Select Drive of een hydrostatische aandrijving. Zo kunt u een middelgroot tot groot gazon veel gemakkelijker maaien.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

HRX Accu

De toekomst van tuinieren binnen handbereik

De gloednieuwe snoerloze HRX heeft een premium interface met Select Drive-functie, stille modus en een indicator voor het accuniveau, samen met een ingebouwd regelbaar Versamow-mulchsysteem en ons eigen universele accusysteem.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Ik wil meer informatie over een: