Honda Power Equipment TUINGEREEDSCHAP

Tuingereedschap van Honda Power Equipment

Auto Scholing Twente is uw officiële dealer voor tuinmachines van Honda Power Equipment. Maak kennis met ons uitgebreide assortiment Honda grasmaaiers, robot grasmaaiers en bosmaaiers.

De toekomst van tuinieren

Bij Auto Scholing Twente in Almelo is de toekomst van tuinieren binnen handbereik met de geavanceerde tuinmachines van Honda Power Equipment.

Bij het ontwerpen van onze tuinmachines bekijken wij uw leven van alle kanten en zetten we tientallen jaren ervaring in om technologie te ontwikkelen die problemen oplost. Want wij willen niet alleen de best mogelijke werktuigen bouwen, maar producten maken die een plezier zijn om te gebruiken en te bezitten.

U bent van harte welkom in onze showroom om het assortiment Honda tuinmachines te bekijken. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over Honda tuinmachines.

ONS ASSORTIMENT

Honda Grasmaaiers

Of u nu een groot of klein gazon hebt of een professional bent. Met een Honda grasmaaier beschikt u over de modernste technieken met verbluffende resultaten.

Ons gamma bestaat uit elektrische accu grasmaaiers en brandstof maaiers met een ruime keuze aan intuïtieve functies. Wij hebben voor elk type gazon de perfecte maaier.

Honda Robotmaaiers

Ons assortiment robotmaaiers is volledig autonoom en maait zelfstandig gazonoppervlakten van 400 m2 tot 4000 m2. Dankzij een combinatie van innovatieve en intelligente technologieën zorgt Miimo het hele jaar door voor een gezond, perfect onderhouden gazon.

Onze intelligente robotmaaiers beschikken over een groot aantal functies die voor een gazon zorgen waar uw buren jaloers op zullen zijn, ongeacht de grootte of vorm van uw tuin.

Honda Bosmaaiers

Onze robuuste bosmaaiers, ontworpen voor het zware werk, kunnen alles aan wat van ze gevraagd wordt. Geen enkel plekje blijft onontdekt, hoe dichtbegroeid ook.

We hebben drie verschillende soorten bosmaaiers in ons assortiment die korte metten maken met dichte begroeiing.

Neem contact met mij op

Ik wil meer informatie over een: