1945

De heer A. Scholing richt het bedrijf ‘Auto Scholing’ op. In die tijd houdt de heer Scholing zich -slechts- bezig met de in- en verkoop van jonge gebruikte auto’s. Toen nog vanuit Aadorp…..

Auto Scholing: Hoe het allemaal begon

Lang geleden…

1968

De schoonzoon van de heer Scholing; Hans Sjoers komt hem versterken met de verkoop. Het bedrijf groeit snel en verhuist van een relatief klein pand naar een groter pand aan de Vissedijk in Almelo.

Auto Scholing: Hoe het allemaal begon

Het begon met Subaru…

1979

Auto Scholing wordt als een van de eersten in Nederland officieel Subaru dealer! Een andere tijd breekt aan; naast alleen maar in- en verkoop van jonge gebruikte auto’s gaat men zich vooral bezig houden met de verkoop van nieuwe Subaru’s. Relatiebeheer wordt onmisbaar en de zaken gaan goed.

1983

Er wordt besloten om het merk Subaru te verruilen voor het vindingrijke merk: Honda. Een nieuwe tijd breekt aan. Het bedrijf groeit snel uit z’n jasje…

Auto Scholing: Hoe het allemaal begon

Een van de eerste officiële Honda dealers in Nederland…

1987

Het pand aan de Vissedijk wordt verlaten en er wordt een gloednieuw pand gebouwd aan de Buitenhavenweg in Almelo. Een superlocatie ‘vlak om de hoek’ bij Wierden.

Auto Scholing: Hoe het allemaal begon

De nieuwbouw in Almelo is een feit…

1995

De oudste zoon van Hans Sjoers; René, komt het team versterken. De traditie van het familiebedrijf blijft gewaarborgd. In de loop der jaren verandert er veel.

2004

Auto Scholing wordt tevens dealer van Honda’s Power Equipment en Gazonmaaiers! Het bedrijf groeit en Auto Scholing Twente is een feit.

Auto Scholing: Hoe het allemaal begon

Auto Scholing Almelo bv…

2008

De jongste zoon van Hans Sjoers; Patrick neemt ook deel in het bedrijf en Auto Scholing Twente opent de deuren van een nieuwe vestiging op een toplocatie, de Zilverstraat 7 in Hengelo. De kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd en zo staat de klant bij Auto Scholing Twente nóg centraler.

Auto Scholing: Hoe het allemaal begon

Een tweede vestiging in Twente, Hengelo!

Auto Scholing Twente heeft vertrouwen in de toekomst! De wereld, en met name de autowereld, is volop in beweging…. 2013 is voor Auto Scholing Twente het jaar van 30 jaar officiëel Honda dealerschap. Tijd om de krachten te bundelen om sterk te staan en de klanten nog optimaler te bedienen. De vestiging in Almelo wordt daarom drastisch verbouwd en uitgebreid. Letterlijk en figuurlijk, is het dak gaat eraf gegaan. De showroom is volledig vernieuwd, het onderdelen-magazijn vergroot en er is een bandenhotel gerealiseerd. Tevens is Auto Scholing Twente hiermee de eerste Honda-dealer in Nederland met de vernieuwde Honda Corporate Identity uitstraling. Inmiddels is de verbouwing afgerond, zit het dak er weer op en zijn de deuren van de vestiging in Hengelo gesloten. Op de Facebookpagina HondaTwente.nl was de verbouwing nauwgezet te volgen. Het gehele team staat graag voor u klaar aan de Buitenhavenweg 1 in Almelo!

U kunt op ons rekenen!

U kunt op ons rekenen!

Vandaag de dag:

Wij zijn van mening dat de aandacht voor bovenstaande punten ons heeft gebracht waar we nu zijn. Auto Scholing Twente; al meer dan 65 jaar een (h)echt familiebedrjf en een begrip in Twente! Met de jarenlange Honda ervaring die wij in huis hebben, vindt u alleen bij ons Honda in de breedste zin van het woord. Neem vrijblijvend contact met ons op of volg ons via de verscheidene social media.

Heel graag tot ziens!

Familie Sjoers

Klaar voor de toekomst!

Klaar voor de toekomst!