Uw mening over ons bedrijf is voor ons van groot belang

Bij HondaTwente.nl zijn wij gepassioneerd over onze auto’s en hebben wij dezelfde passie voor onze klanten en hun ervaringen. Service, kwaliteit en vertrouwen zijn dan ook de rode draad door het bedrijf. Wij vragen u vriendelijk om uw ervaringen met ons te delen, zodat wij weten wat we juist of NIET juist gedaan hebben. Door uw ervaring met ons en met potentiële klanten te delen, geeft u ons de kans continue procesverbeteringen door te voeren. We zeggen niet voor niets;

“Wij zijn pas tevreden wanneer u 100% tevreden over ons én uw auto bent!”

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Auto Scholing Twente
Average rating:  
 90 reviews
by A en R Groote on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Nieuwe Jazz Crosstar Hibride

Gegroet Allemaal!
Wij als ervaren Honda rijders sluiten ons graag aan bij de tevreden mensen wat betreft Honda.
Om dat het dealerschap in onze omgeving was weggevallen, zijn wij terecht gekomen bij Honda Scholing in Almelo, ons gevoel hier voelde gelijk goed! Dit heeft ons doen besluiten om hier zaken te gaan doen. We zijn hartelijk en goed geholpen en hebben er vertrouwen in dat het vervolg ook goed zal komen.

by Hilco Koops on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Kijken naar andere auto

Wezen kijken voor een andere auto.
Sterk het gevoel gekregen dat ik met eerlijke betrouwbare mensen te maken had een familiebedrijf dat met passie word gerund.
Prima adres om voor een andere auto te gaan kijken

by Ramon on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Oriëntatie nieuwe honda jazz

Vandaag even gekeken en gereden met de Honda Jazz. Nooit eerder geweest bij deze dealer. Maar we kregen een warm onthaal. Echte honda liefhebbers! Alles is er goed geregeld! En niet geheel onbelangrijk ze nemen tijd voor je.

by Mw. Schiff on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Werkplaats

Klein familiebedrijf en daar gaat mijn hart naar uit! Mooie lichte en schone garage met een prettige wachtruimte. Je wordt er altijd aardig ontvangen en direct van koffie of thee voorzien. Zeer betrouwbaar in de service beurten en eventuele nodige reparaties. Keurige, aardige en kundige vaste monteurs. Ik kom er graag. Ongeveer twee maanden was mijn auto i.v.m. een verhuizing in het westen in gebruik. Onverwacht werd er plotseling sneeuw en vorst voorspeld, maar had nog geen winterbanden onder de auto kunnen laten zetten. Direct bij thuiskomst de garage gebeld en een paar uur later (en nog wel op zaterdag!) kon ik terecht om de wielen te laten verwisselen.

by P.A. De Spinosa on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Beoordeling

Auto meer dan verwacht, rijdt erg soepel. Zeer tevreden van ontvangen van dealer Auto Scholing Twente.

by Danny Beisser on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Bijgeluid bij hogere snelheden

Ik had een bijgeluidje bij hogere snelheden in mijn auto. Auto Scholing heeft deze klacht zeer serieus genomen ondanks dat mijn auto bijna 10 jaar oud is. Ik heb vervangend vervoer gekregen voor 3 dagen (splinternieuwe Honda Jazz) zodat ze dit goed konden onderzoeken. Uiteindelijk hebben ze oorzaak kunnen achterhalen en vakkundig opgelost. Mijn auto werd zelfs afgetankt en gepoetst afgeleverd. Dit waren de 2 ritjes vanuit limburg meer dan waard!

by Gert Wind on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Onderhoud

Jaren terug mijn 1e bezoek aan Auto Scholing voor een servicebeurt van een gebruikte Civic (elders gekocht). Bij het ophalen van de auto leek het of ik een totaal andere auto mee had gekregen. Ik was al super blij én tevreden over deze auto, maar nu helemáál. Sindsdien altijd met volle tevredenheid mijn auto's (ben de tel bijna kwijt) bij hun aangeschaft en uiteraard in de service gehad. Altijd vlot geholpen, met alle deskundigheid en inzet om je verder te helpen. Zelfs met het snel helpen na het total loss raken van mn auto zat ik weer snel in een Honda.

Voor mij zeker happy met Honda - happy met Auto Scholing!!

by Tonny lucas on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Hele mooie TYPE R gekocht

Al 25 jaren zijn wij trouwe klant van scholing

en al heel wat auto’s gekocht en geruild

Altijd netjes behandeld en als er wat is met de auto

Direct actie ondernomen erg correct en professioneel

Onder de loep genomen en gerepareerd

Heb nu een super car Honda type R

Waar ik zeer zeer zuinig mee ben en een blij mens ben

Power by Honda

by H. Weessies on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Onderhoud

De reparatie aan mijn auto heeft wat gekost maar het resultaat mag er ook zijn!! Ach ja enkele kleinigheden ontbreken nog maar dat komt ook wel weer goed. Vergeleken met de Jazz....ik heb een zere schouder enz. gekregen van het ritje naar Almere en weer terug. Kwam misschien ook van de spanning om in een splinternieuwe Jazz te mogen rijden... maar... ik ben zo blij dat ik mijn eigen bolide weer terug heb dat wil je niet / of wel, weten! Wat een heerlijke auto is dat toch. De stoel alleen al.
Ohja, in die Jazz zitten snufjes die eigenlijk thuishoren in mijn auto. Maar men had dat toen nog niet zo. Verkeersborden bijvoorbeeld herkend de Jazz. In mijn auto moet ik dat zelf nog doen.
Maar toch, hartelijk dank voor de perfecte reparatie! Dat kan alleen maar met kundige mensen gebeuren. En die hebben jullie daar. Chapeau!
MVRGR

by Henk Wijers on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: kijken naar andere auto

Allereerste kennismaking met Auto Scholing Twente! Zeer hartelijk en professioneel ontvangen.
Goede en eerlijke uitleg over eventueel aan te schaffen Honda Jazz.
Mooie inruilprijs en goede uitleg over de automaat, onze eerste !
Onze nieuwe Jazz bevalt uitstekend, dank zij goede voorlichting!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»