Uw mening over ons bedrijf is voor ons van groot belang

Bij HondaTwente.nl zijn wij gepassioneerd over onze auto’s en hebben wij dezelfde passie voor onze klanten en hun ervaringen. Service, kwaliteit en vertrouwen zijn dan ook de rode draad door het bedrijf. Wij vragen u vriendelijk om uw ervaringen met ons te delen, zodat wij weten wat we juist of NIET juist gedaan hebben. Door uw ervaring met ons en met potentiële klanten te delen, geeft u ons de kans continue procesverbeteringen door te voeren.

Ons motto is niet voor niets: “Wij zijn pas tevreden wanneer u 100% tevreden over ons én uw auto bent!”

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Auto Scholing Twente
Average rating:  
 82 reviews
by H. Weessies on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Onderhoud

De reparatie aan mijn auto heeft wat gekost maar het resultaat mag er ook zijn!! Ach ja enkele kleinigheden ontbreken nog maar dat komt ook wel weer goed. Vergeleken met de Jazz....ik heb een zere schouder enz. gekregen van het ritje naar Almere en weer terug. Kwam misschien ook van de spanning om in een splinternieuwe Jazz te mogen rijden... maar... ik ben zo blij dat ik mijn eigen bolide weer terug heb dat wil je niet / of wel, weten! Wat een heerlijke auto is dat toch. De stoel alleen al.
Ohja, in die Jazz zitten snufjes die eigenlijk thuishoren in mijn auto. Maar men had dat toen nog niet zo. Verkeersborden bijvoorbeeld herkend de Jazz. In mijn auto moet ik dat zelf nog doen.
Maar toch, hartelijk dank voor de perfecte reparatie! Dat kan alleen maar met kundige mensen gebeuren. En die hebben jullie daar. Chapeau!
MVRGR

by Henk Wijers on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: kijken naar andere auto

Allereerste kennismaking met Auto Scholing Twente! Zeer hartelijk en professioneel ontvangen.
Goede en eerlijke uitleg over eventueel aan te schaffen Honda Jazz.
Mooie inruilprijs en goede uitleg over de automaat, onze eerste !
Onze nieuwe Jazz bevalt uitstekend, dank zij goede voorlichting!

by gerard holsink on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: nieuwe auto

Voor het eerst een nieuwe Honda.
Heeft even geduurd.
Auto heeft me zeer verrast.
Ben er blij mee en bevalt mij uitstekend.

by Ingo Gigengack on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Diverse bezoeken

Wij worden altijd vlot en prettig geholpen door de leiding en de medewerkers van deze Honda dealer.

by Monique Ruhof on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Onderhoud

Al zoveel jaar klant en altijd meer dan tevreden 🙂

by fam. Nonnekens on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Nieuwe auto

Zeer prettige eerste kennismaking met Auto Scholing Twente. Een mooi relatief klein bedrijf met aandacht voor de klant. Dat wordt gewaardeerd!
Overigens keurig nette aflevering van onze Honda Accord, wij zijn er blij mee!

by Chris de Meer on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Aanschaf Occasion

Bij Scholing een tweedehands Jazz gekocht. Prima geholpen. We wonen in Groningen dus eerst contact via mail en telefoon. Bij telefonisch contact uitstekende eerlijke toelichting op de occasion die we oo het oog hadden. Op afstand ongezien gekocht en dezelfde week opgehaald. Goed advies, gastvrije ontvangst. Heel prettig zaken doen. Vertrouwd adres. Fijne mensen.

by EvertJan Visscher on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Reinigen EGR klep

Kwam bij Honda Scholing terecht omdat andere garages de ECU van mijn oudere model Accord niet konden uitlezen. Na het uitlezen bleek dat de EGR klep gereinigd moest worden en kreeg ik een prijsopgave. De week daarop is dit uitgevoerd, keurig tegen de vooraf afgesproken prijs. Tot nu toe geen problemen meer gehad. Ik kreeg een nette indruk van het bedrijf, vakkundig en netjes te woord gestaan en goed geholpen.

by H. Creutzburg on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: 80.000 km beurt

Auto voor apk en onderhoudsbeurt.

by Ellen Ellenbroek on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: pech in het buitenland

Wij zijn zeer tevreden over Honda en Auto Scholing Almelo. We rijden Honda CRV sinds 2008 en hebben in dan ook in 2015 onze 2e CRV gekocht. We hebben met deze mooie auto al vele probleemloze kilometers gereden. De keren dat hij naar auto Scholing moest was dan ook alleen voor de service beurten en dan kregen we altijd een nette leenauto mee.
Helaas weigerde hij vanmorgen dienst in de extreme kou.
Het vroor vanmorgen 18 graden en de dieselmotor viel uit na even draaien. Een belletje naar auto Scholing was voldoende, de buitenlandhulp had al snel door dat het aan de dieselbrandstof lag die we in Duitsland getankt hadden deze was niet voldoende koudebestendig zodat de diesel was gaan vlokken. Na even in een warme garage te hebben gestaan en met een antivorsttoevoeging in de tank liep hij weer als een zonnetje. Toch leuk dat het niet aan de auto lag. Des te meer reden om Honda te blijven rijden!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»