De nieuwe Honda HR-V e:HEV

Geen reacties

De nieuwe Honda HR-V e:HEV wordt aangedreven door Hondaā€™s geavanceerde hybride aandrijflijntechnologie met twee motoren, en levert een mix van efficiĆ«ntie en responsieve prestaties.

De compacte, op een coupĆ© geĆÆnspireerde vorm wordt gedefinieerd door een speels karakter en een robuust SUV-uiterlijk. Binnen in de nieuwe HR-V creĆ«ert elk designelement een gevoel van ruimte met een niveau van comfort en gebruiksgemak dat ongeĆ«venaard is in het compacte SUV-segment. Hedendaagse stoffen en materialen zorgen voor een solide, premium kwaliteitsgevoel.

Hoewel de afmeting van de nieuwe HR-V over het algemeen hetzelfde zijn als die van het voorgaande model, biedt de HR-V meer been- en schouderruimte.

Efficiƫnte hybride-aandrijving

Hondaā€™s bewezen e:HEV hybride technologie levert een soepele en plezierige rijervaring, met responsieve prestaties en een indrukwekkend laag brandstofverbruik. Het bestaat uit twee compacte, krachtige elektromotoren die verbonden zijn met een 1,5-liter i-VTEC benzinemotor, met een piekvermogen van de motor van 96 kW (131 pk) en een maximumkoppel van 253 Nm bij 4.500 tpm.

De gloednieuwe Honda HR-V biedt naadloze connectiviteit waarmee eigenaren gemakkelijk verbinding kunnen maken met hun dagelijkse leven. De intuĆÆtieve 9-inch lcd-touchscreeninterface is ontworpen om afleiding van de bestuurder te minimaliseren. De interface, die wordt bediend via vertrouwde bediening in smartphone-stijl, maakt ook smartphone-mirroring mogelijk via Apple CarPlay (via Bluetooth, wifi of kabel) en Android Auto (kabel).

De nieuwe HR-V e: HEV zal eind 2021 in Europa verkrijgbaar zijn.

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van dit bericht? Meld u direct aan

Houd mij op de hoogte