1. Honda ZR-V SUV volgend jaar in de verkoop

  18 mei 2022

  Honda heeft bevestigd dat zijn onlangs aangekondigde nieuwe C-segment SUV verkocht zal worden onder de naam ā€˜ZR-Vā€™. Het nieuwe model zal in 2023 op de Europese markten te koop zijn.

 2. Honda Civic e:HEV goede prestaties met indrukwekkende brandstofefficiƫntie

  13 april 2022

  De nieuwe Honda Civic is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat zijn e:HEV-aandrijflijn, besturing en ophanging de goede prestatieniveaus, dynamische respons en feedback leveren die de Civic altijd zo aantrekkelijk maken.

 3. Honda wint Red Dot Design Awards voor Automobiel, Motorfiets en Elektrische Producten

  7 april 2022

  Honda’s nieuwe HR-V e-HEV compacte SUV, NT1100-motorfiets, ADV350 ‘adventure’ scooter en EU32i-generator hebben allemaal de Red Dot Award in de wacht gesleept: ‘Product Design 2022’. Deze felbegeerde onderscheiding wordt alleen toegekend aan producten die uitblinken in ontwerpkwaliteit en innovatie. De…

 4. Drie nieuwe geƫlektrificeerde modellen in 2023

  31 maart 2022

  Doelstelling voor ā€˜electric visionā€™ behaald Honda heeft zijn volgende geĆ«lektrificeerde model voor Europa onthuld: de gloednieuwe Civic e:HEV. De 11e generatie Civic, die later dit jaar beschikbaar zal zijn voor Europese klanten, voltooit de belofte om zijn volledige reguliere Europese…

 5. De nieuwe hybride Honda Civic e:HEV

  23 maart 2022

  Honda heeft de gloednieuwe Civic e:HEV onthuld, de 11e generatie van zijn iconische compacte auto. De nieuwe Civic beschikt over de efficiƫnte Honda e:HEV hybride technologie.

 6. Honda HR-V e:HEV is het meest efficiƫnt

  9 maart 2022

  Hondaā€™s beproefde e:HEV-hybridesysteem is efficiĆ«nter en bruikbaarder gebleken dan andere hybride aandrijflijnen, volgens de laatste interne, praktijktests van Honda.

 7. We hebben wat te vieren..!

  23 februari 2022

  Met de komst van de gloednieuwe hybride Honda HR-V e:HEV hebben we wat te vieren!! En dat doen we het liefste met zo vĆ©Ć©l mogelijk volgers op Facebook… Wat te doen? LIKE onze pagina HondaTwente.nl, deel de afbeelding met al…

 8. De beste wensen!

  22 december 2021

  Namens alle medewerkers van Auto Scholing Twente wensen wij u hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar in goede gezondheid, vol rijplezier en veilige kilometers. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer graag voor u klaar met de service die…

 9. Honda HR-V e:HEV ontworpen voor rijplezier

  22 september 2021

  Als je weten wilt wat welke verbeteringen de nieuwe generatie Honda HR-V biedt, kijk dan onder de motorkap. De standaard ‘e:HEV’ hybride aandrijflijn en de verbeteringen aan chassis en ophanging geven het rijgedrag van de compacte SUV dynamiek en bieden comfort aan de inzittenden.

 10. Honda onthult de nieuwe Civic vijfdeurs

  24 juni 2021

  Honda heeft de eerste afbeeldingen vrijgegeven van de gloednieuwe Civic vijfdeurs, de 11e generatie van de toonaangevende hatchback van het merk. De Civic e:HEV zal vanaf de herfst van 2022 in Europa beschikbaar zijn.