Het is lente?! Als je van maaien houdt, is dat fijn!

Geen reacties

Zo niet, dan is Miimo er. Miimo is een speciale grasmaaier waar je je helemaal niet mee hoeft te bemoeien. Hij volgt bijvoorbeeld op intelligente wijze de indeling van elke tuin, terwijl hij stil en fijntjes het gras maait en geen lelijke maaideeltjes achterlaat. Hij is zo slim dat hij zelfs weet wanneer hij zichzelf moet opladen.

Als je daar niet vrolijk van wordt..? Onderstaand nog een aantal voordelen van de Honda Miimo:

  • Alle Miimo’s zijn volledig waterdicht en kunnen alle weersomstandigheden aan.
  • Dankzij zijn elektromotoren is Miimo stil en bescheiden. Daardoor kan hij zelfs ‘s avonds laat het gazon maaien zonder jou of de buren tot last te zijn.
  • Een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface waarmee je de instellingen van jouw Miimo kunt aanpassen via Bluetooth™ op je smartphone. Let op. Alleen beschikbaar voor HRM 3000.
  • Miimo kan de wijze waarop hij maait automatisch aanpassen op het seizoen en de conditie van het gras. Groeit het gras erg snel, dan maait hij gewoon vaker. Gaaf hè? Ook hier zeggen we: #HappyMetHonda 🙂

Win tickets!

Oh ja… Wil jij met je gezin naar de nieuwe animatiefilm Peter Rabbit? Check it out! Honda geeft binnenkort maar liefst 50 gratis tickets weg voor deze leuke familiefilm die vanaf 28 maart a.s. in de zalen te zien zal zijn. Volg dus onze Facebookpagina! Hier alvast een voorproefje van de film >> YouTube Kijk voor een totaaloverzicht aan tuinproducten op onze Groenpagina

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van dit bericht? Meld u direct aan

Houd mij op de hoogte