Honda-EHonda-E

Geen prototype,
maar vanaf 2020 realiteit!

De eerste volledig elektrische Honda is hier. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Honda gewend bent. Stap over. Stap in.

De Honda E staat vanaf april bij ons in de showroom, maar is nu al te bestellen!

Vanaf prijs € 35.000*

Actieradius 200 km**

SEPTEMBER
2019

Introductie op de
Autosalon van Frankfurt

OKTOBER
2019

Start reserveringen
van de Honda E

ZOMER
2020

Levering van
de Honda E

BESTEL DIRECT JOUW NIEUWE HONDA E

Bestel je ‘m als één van de eersten? Dan kun je in augustus 2020 al beschikken over je nieuwe elektrische Honda. De beschikbaarheid voor de 1e levering is beperkt, dus wees er snel bij!

Bestel de nieuwe Honda E

GRIP OP DE WEGHet chassis werd speciaal ontworpen om u een uitzonderlijke bestuurbaarheid, wendbaarheid en rijcomfort te kunnen bieden.

VOEL DE WEGDe krachtige elektrische motor drijft de achterwielen aan en geeft u een beter “stuurgevoel” bij snel optrekken.

DE JUISTE BALANSDe Honda e biedt u een verrijkende en sportieve rijervaring dankzij zijn lage zwaartepunt en 50-50-gewichtsverdeling.

HOU HET KOELOm prestaties met een maximale efficiëntie te kunnen leveren, moet de batterijtemperatuur absoluut gelijkmatig blijven.

OPLADENBetrouwbaarheid is de sleutel: onze lithium-ionbatterij van 35,5 kWh en met een hoge capaciteit kan worden aangesloten op een type 2 AC connector of een CCS2 DC snellader.

EENVOUDIGE AANSLUITINGHet oplaadpunt van de Honda e is ingebouwd in de motorkap en dus zeer gemakkelijk bereikbaar. De bestuurder kan de status van de oplaadbeurt duidelijk zien via een LED.

Honda-E

BESTEL ‘M DIRECT!

ACTIERADIUS

200KM

VERMOGEN

150PK

KOPPEL

300NM

DRAAICIRKEL

4,3METER

Bestel de nieuwe Honda EContact opnemen