Uw mening over ons bedrijf is voor ons van groot belang

Bij HondaTwente.nl zijn wij gepassioneerd over onze auto’s en hebben wij dezelfde passie voor onze klanten en hun ervaringen. Service, kwaliteit en vertrouwen zijn dan ook de rode draad door het bedrijf. Wij vragen u vriendelijk om uw ervaringen met ons te delen, zodat wij weten wat we juist gedaan hebben. Door uw ervaring met ons en met potentiële klanten te delen, geeft u ons de kans continue procesverbeteringen door te voeren.

Ons motto is niet voor niets: “Wij zijn pas tevreden wanneer u 100% tevreden over ons én uw auto bent!”

Indien u HIER klikt komt u op de webpagina van de ANWB Garagereviews. Op deze pagina vindt u reviews van nog veel meer garages en kunt u uw eigen ervaringen ook delen over ons. Met een beetje mazzel verdient u zelfs uw garagerekening terug…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 72 reviews
by Onno Van De Graaff on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Aanschaf auto

Uitstekende service! Prettige en vooral ook eerlijke persoonlijke benadering door René.

Reden bezoek: Aanschaf occasion

Nooit geweten dat er nog zulke klantvriendelijke bedrijven bestaan. Geweldige ervaring, mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen.
Klantvriendelijkheid en service ten top!

by Hofsink on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Werkplaats bezoek

Al een aantal jaren zeer tevreden over Auto Scholing. Zeer duidelijk in afspraken en doorspreken van eventuele werkzaamheden. Altijd een leenauto beschikbaar, top. Een echte Honda dealer zoals dat bij het merk Honda past. Zeker een aanrader wat betreft Honda's, maar ik weet zeker dat andere merken ook geen probleem zijn.

Reden bezoek: Nieuwe CR-V

Ben zeer tevreden over de afhandeling van jullie! Wat het meeste opvalt aan deze 5e Honda is de letter H op het front (en toch weer zo vertrouwd overkomt). Dat is niet alleen de eerste letter van mijn voornaam maar ook van....en dat al ruim 25 jaar! Ik doe steeds minder in de auto van dit merk, alleen sturen moet nog handmatig... Happy met Honda!

by Martin en Marion on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Verkoop

Ruim een week geleden hebben we onze 4e Honda Civic (onze 8e in totaal en deze keer een spiksplinternieuwe) opgehaald bij Auto Scholing Twente: een 1.8 Sport met ADAS (een echte aanrader). Wat een geweldige auto! En ook de afhandeling was weer top. Superauto + superdealer = superdeal!

by Martijn on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Honda fan

Honda 1 woord top kan een heel boek werk schrijven over Honda. Kan wel zeggen dat ik een tatoeage heb van Honda en zeker trots ben op Honda

Reden bezoek: Nieuwe CR-V

Beste www.HondaTwente.nl, ik heb ondertussen al 500 km gereden met m'n nieuwe Honda CR-V en hij rijdt, nee hij glijdt, zit en stuurt FANTASTISCH!! Wat een heerlijke auto. Ook anderen hebben gekeken en gereden en waren verbaasd over de prestatie van de 1.6 liter diesel. Al met al een top keuze gemaakt. Dank voor jullie meedenken en advies in deze! Groet Marcel

Reden bezoek: Onderhoud

Super voor me kaar bij scholing
Klantvriendelijk goede service
Ik zou zeggen waar wacht je nog op

Reden bezoek: Algemeen

Prettige service en communicatie. Aangename sfeer. Beschaafde eigenaar. Vriendelijke monteurs.

by A.H.G.J. Kroeze on Auto Scholing Twente
Reden bezoek: Werkplaats

Wij lopen al jaren bij Scholing, het is een goede fijne garage de contacten zijn goed. Ze waarderen om wie je bent of je nu veel geld of weinig geld hebt ieder is gelijk. Als er reparaties zijn uitgevoerd hoeft men ons niet te bellen het vertrouwen is goed wij weten als er is niet goed is dat het ook zo is zij zijn eerlijk. Scholing staat bij ons zeer hoog aangeschreven en wij blijven altijd Honda rijden een fijne goede auto je komt alleen bij de garage voor beurten. Scholing is een garage waar je trots op mag zijn en ze mogen best complimenten krijgen wij zijn heel tevreden met hun en met het merk.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»