Honda CR-V is de ruimtekampioen

Geen reacties

Binnenkort: de nieuwe CR-V. Evolutie in Actie.

Op de autosalonvan Genève, eerder dit jaar was de nieuwe CR-V al het grote nieuws van Honda. Zoals aangekondigd komt het nieuwe model met hybride-aandrijving in plaats van een dieselmotor: “Het is een trend dat de vraag naar dieselversies daalt en daar springen we op in met een hybride-uitvoering. Wij denken met deze techniek een oplossing te hebben”, aldus de woordvoerder van Honda. “Wij hebben veel particuliere klanten en die kiezen veel voor benzine.” Ook op dat gebied is er goed nieuws, want de lagere CO2-uitstoot van de nieuwe 1.5 turbomotor heeft geleid tot interessante prijzen…

De vraag naar dieselversies daalt en daar springen we op in met een hybride-uitvoering

De doorontwikkeling is duidelijk aanwezig bij de nieuwe CR-V. Zowel aan exterieur als interieur. Dé troef van de nieuwe CR-V is o.a. de enorme ruimte. Er zijn weinig auto’s die zoveel plaats hebben op de achterbank als de nieuwe CR-V en ook de kofferbak is enorm. De nieuwe zevenzitsuitvoering is ook nieuw. Het dashboard is voorzien van diverse elementen uit de laatste generatie Civic, aangevuld met hout-look afwerking voor een meer luxe uitstraling. Maar, evolutie kost tijd. Al die tijd heeft geresulteerd in een nieuw chassis met verbeterde rij-eigenschappen, meer ruimte, verbeterde bescherming én verbeterde power!

De nieuwe CR-V komt eind dit jaar naar Nederland, de hybride volgt begin volgend jaar. Inmiddels zijn zaken als: consumentenprijs, technische specificaties en uitrustingsniveau bekend. Informeer in de showroom of bel: 0546-815490 voor meer details.

 

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van dit bericht? Meld u direct aan

Houd mij op de hoogte