Avontuurlijke samenwerking met Avonturenpark Hellendoorn

Geen reacties

Avonturenpark Hellendoorn en Auto Scholing Twente zijn verheugd mede te delen dat zij voor seizoen 2017 een avontuurlijke samenwerking zijn aangegaan. Recent gingen zij samen met parkmascotte Baba en de ruime Honda CR-V op de foto om de samenwerking vast te leggen.

René Peul, Directeur Marketing, Sales en Operations van Avonturenpark Hellendoorn: ,,wij vinden dat iedereen in de breedste zin van het woord avonturen zou moeten beleven, zo ook in de auto onderweg naar- en terug van ons park. In Auto Scholing Twente hebben wij een partner gevonden met hetzelfde DNA die net zoals wij grote waarde hechten aan veiligheid, kwaliteit en een avontuurlijk leven”.

René Sjoers, Eigenaar Auto Scholing Twente: ,,Wij beschikken, als officiële Honda dealer van Twente, over diverse stijlvolle en ruime gezinsauto’s waarin echte avonturiers de vrijheid en flexibiliteit krijgen om op ontdekking te gaan. Wij zijn trots dat wij als partner een seizoen lang met Avonturenpark Hellendoorn mogen optrekken en verheugen ons op de vele leuke acties die wij gezamenlijk zullen opzetten”.

Met de start van deze samenwerking breekt er een periode aan waarin het Avonturenpark samen met Auto Scholing Twente diverse campagnes zal opstarten. Zo zal o.a. een proefrit bij Auto Scholing Twente beloond worden met vrijkaarten voor het Avonturenpark en zullen beide bedrijven winacties opzetten op hun Social Media kanalen.

“HET AVONTUUR STOPT NIET!”

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van dit bericht? Meld u direct aan

Houd mij op de hoogte