Honda dit jaar wederom de trotse officiële sponsor en leverancier Giro d’Italia

Geen reacties

Het kan je b i j n a niet ontgaan zijn: Tom Dumoulin veroverde gisteren de roze trui in de 100th Giro d’Italia*! De Limburger knalde dankzij een formidabele tijdrit in de tiende etappe van de Giro d’Italia naar de eerste plaats in het algemeen klassement. Een bijzonder hollands tintje dus in dit grote wielerevenement! Wat je zeker ook is opgevallen dat Honda dit jaar wederom de trotse officiële sponsor en leverancier is van motorfietsen en auto’s… Dus ook al ben je geen wielerfan, met Dumoulin in het roze en de verscheidene Honda modellen door je beeld is de Giro d’Italia zeker de moeite waard om te kijken!

De komende anderhalve week staan er tientallen cols op het programma, hetgeen in het voordeel van een klimgeit als Quintana is, maar de Movistar-kopman weet dat Dumoulin op de laatste dag nog een ‘joker’ heeft… want op de slotdag in Milaan krijgen we nog een tijdrit van dertig kilometer. We wensen je veel (Honda) kijkplezier!

* De Giro d’Italia is een van de belangrijkste sportevenementen in de wereld, het bereikt een groot publiek en de sponsoring van Honda wordt ondersteund door een aanzienlijk grote tv-, pers- en internetcampagne. Je vraagt je af hoe groot dit evenement is? Een voorbeeld. Het heeft een televisiedekking van ruim 350 uur programmering, 190 uur live tv-dekking en een dagelijks publiek van meer dan 4 miljoen mensen, met pieken naar 10 miljoen…

 

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van dit bericht? Meld u direct aan

Houd mij op de hoogte